18-местната бяла лимузина, с която е изписано бебе от врачанската

...
18-местната бяла лимузина, с която е изписано бебе от врачанската
Коментари Харесай

Изписаха бебе с 18-местна лимузина

18-местната бяла лимузина, с която е изписано бебе от врачанската болница, провокира същински възторг в обществените мрежи. Лавина от мнения провокираха фрагментите от радостното събитие, които се появиха и във Facebook. Появата на младенец с юначен размери очевидно е зарадвала доста две ромски семейства, които решили изписването му да бъде впечатляващо, написа "Монитор ".

Затова брачният партньор и роднините на 17-годишната родилка от село Малорад, пристигнали да вземат майката и новороденото с бяла лимузина „ Хамър “.

24-годишният баща Вени събрал очите на пациентите и личния състав като дошъл в сряда пред болничното заведение с блестящата кола и голям букет цветя, с цел да прибере обичаната и синът им, който се родил цели 4.2 кг.

Колата била толкоз огромна, че едвам се побрала в паркинга на здравното заведение. След като бащата поел бебока, семейството потеглили към родното му село Лесура, където ще го отглеждат.

Според локални хора семейство Кънчови са могли да си разрешат такова първокласно изписване, тъй като са работливи и заможни хора. Те имат фурна за самун и магазин в центъра на селото. За няколко месеца в годината пък отпътува за сезонна работа в чужбина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР