18 жертви и 47 ранени при нападение в техникум в

...
18 жертви и 47 ранени при нападение в техникум в
Коментари Харесай

18 жертви при нападение в техникум в Керч

18 жертви и 47 ранени при нахлуване в колеж в град Керч, съобщи водачът на съветската република Крим Сергей Аксьонов по телевизия " Русия 24 ", съобщи ТАСС.

Предполагаемият причинител съгласно Аксьонов е локален гражданин, к ойто е работил самичък. " Потенциалният палач се е прострелял, самоубил се е. Той е студент от 4-ти курс на същото образователно заведение . Тялото на килъра е открито в библиотеката на втория етаж " , съобщи Аксьонов. Осемнайсетгодишният студент е разкрил пукотевица в керченския колеж и се е самоубил. Това заяви пред ТАСС говорителката на следствения комитет на Русия Светлана Петренко.
Видео очевидца сразу след това взрыва в Керчи
— RT на русском (@RT_russian) " Идентифициран е младежът, дошъл в техникума директно преди нападението, който, съдейки по видеозапис, е държал в ръцете си пушка . Той се оказа студентът от 4-ти курс, 18-годишният Владислав Росляков. Тялото му със следи от огнестрелна рана бе открито в едно от пространствата на техникума ", сподели Петренко.

П о-рано през днешния ден в колеж в град Керч бе задействано самоделно взривно устройство. Възбудено е наказателно дело по член от наказателния кодекс за " терористичен акт ".
, autorità: il killer del college ha agito da solo
— Sky tg24 (@SkyTG24) Властите изтеглят учебни заведения и детски градини в Керч , съобщи Ройтерс, като се базира на очевидци. Директорката на техникума сподели, че н еизвестни въоръжени мъже са нахлули в постройката, взривили са експлозиви и са почнали да стрелят по всеки, който видят, съобщи Ройтерс.
Reports of fatalities following an explosion at a college in Kerch, Crimea. Initial reports suggest a gas explosion.
— Steve Rosenberg (@BBCSteveR) Службите, виновни за транспортната сигурност на Кримския, мост са сложени в засилен режим на наблюдаване. След гърмежа в Крим са засилени ограниченията за сигурност.
, occupied: 10 killed, 50 injured by household gas explosion in Kerch Polytechnic College, according to preliminary figures
— English Lugansk (@loogunda) Омбудсманът на Крим Людмила Лубина сподели, че множеството жертви са били възпитаници. П о думите й на мястото са пристигнали психолози, които оказват профилирана помощ.

Руският президент Владимир Путин е осведомен за случая , а представителят на Кремъл Дмитрий Песков удостовери, че се преглежда версията за терористичен акт. В съветската Държавна дума депутатите резервираха минута безмълвие в памет на починалите.  Властите в Крим оповестиха тридневен печал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР