18-годишният Винченцо Ангелов, който миналата година бе част от състава

...
18-годишният Винченцо Ангелов, който миналата година бе част от състава
Коментари Харесай

Юноша на Дунав подписа договор с клуба

18-годишният Винченцо Ангелов, който предходната година бе част от състава на Дунав Русе, състезаващ се в Елитна юношеска група до 19 години, подписа първия си професионален контракт с отбора.

Футболистът е минал през всички гарнитури на ДЮШ към Дунав и в този момент към този момент е част от мъжкия тим на клуба, оповестяват от щаба.

„ Винченцо е един от най-всеотдайните и трудещи се футболисти, с които съм работил. Той има всички нужни качества и изцяло заслужава това самопризнание “ – сподели изпълнителният шеф на клуба Огнян Цветанов, който е бил две години негов треньор в школата на „ драконите “.

„ Това е голям триумф и самопризнание за всички, които работят в ДЮШ към ПФК Дунав Русе. Надяваме се, че в най-близко бъдеще ще има от ден на ден юноши на клуба, които ще стават част от мъжкия тим. Винченцо е един от най-хубавите образци за последните две години, в които работя тук, че с доста труд, себераздаване и обич към футбола може да се стигне надалеч “ – показа отговорникът за школата на „ драконите “ – Свилен Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР