18-годишната дрогирана и пияна на мотика Диана Мандакова, която размаза

...
18-годишната дрогирана и пияна на мотика Диана Мандакова, която размаза
Коментари Харесай

Дрогираната Диана хлипа в съда, майка й: Какво толкова е станало?

18-годишната дрогирана и пияна на мотика Диана Мандакова, която размаза 5 коли в София, се разплака горчиво в съда и при гледането на мярката й юристът се опита да я отбрани, че аварирала, тъй като била засечена от друга кола. 

С над 1,9 промила алкохол в кръвта, а не 1,53, както се смяташе първоначално, е карала ученичката от ж.к. " Люлин " и фенка на футболния " Левски ". 



Прокуратурата изиска непрекъснат арест за 18-годишното момиче, което не спря да хлипа в залата. Освен след приложимост на алкохол, Мандакова е карала и откакто се е дрогирала с кокаин, посочи прокурорката по делото Любомира Апостолова.

И уточни, че ученичката е развалила 5 коли. Нанесла е и междинна телесна щета на своята другарка Никол Раева, която се возила на предната седалка.

" Да, има закононарушение за алкохол, само че нейните другари са се качили, значи са решили, че Мандакова не е пияна ", разгласи юристът Владимиров.  " Искрено скърбя за стореното и ще оказвам помощ с каквото мога, няма да се укрия. Ще поема всички вреди ", сподели през сълзи момичето. И разясни, че лятото работи като гримьорка, имала дипломи за това. Не излиза наяве къде учи, само че се оплака, че й предстояли матури, а трябвало да стои в ареста с убийци. 

" Бях в действителност съответна, пред мен един човек направи противоположен завой, счупи внезапно кормилото и по този начин стана злополуката ", разказа случая напомпаната с филъри Мандакова. 



Междувременно майка й Нина Мандакова препубликува мнение, изразено от нейна другарка в обществената мрежа фейсбук, съгласно което всички младежи се друсали и правели неточности като тази на Диана. А самата 18-годишна шофьорка била " мъдро и будно " дете.


Майката на дребната бръмчалка

Нина Мандакова твърди още, че казусът бил " декориран " и " има един от горната страна ", който щял да съди. Видимо нито тя, нито познатата на семейството Мандакови не изпитват скрупули за това, че Диана очевидно редовно използва опиати и алкохол в коктейл и сяда зад кормилото. 

Вчера стана ясно, че едни от притежателите на ударените коли са били потресени от гледката. " Вратите на колите бяха изхвърчали на метри. Ако там имаше човек, щеше да е с отрязана глава ", споделиха те пред камерите на медиите. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР