18-годишен шофьор с книжка от три месеца загина в тежка

...
18-годишен шофьор с книжка от три месеца загина в тежка
Коментари Харесай

Тежката катастрофа край Приморско: 17-годишен и жена от другата кола се борят за живота си

18-годишен водач с брошура от три месеца почина в тежка злополука край Приморско и рани петима души. Според полицията зачестяват случаите с млади и неопитни водачи.

Екип на bTV видя в неделя следобяд какъв брой претрупан беше пътят към Южното Черноморие в неделя вечерта и какъв брой мъчно е пътуването. Лошото време съответства с прибирането на хората, пътували за Джулай морнинг, и направи трафикът тестване за водачите.

Двама от потърпевшите са с заплаха за живота

„ Вчера малко преди 10 часа автомобил със софийска регистрация подхваща изпреварваща маневра на колона от коли при вложени атмосферни условия – мокра пътна настилка. Вероятно не е овладял автомобилът и се е стигнало до преден конфликт с насрещната кола “, изясни пред bTV старши контрольор Константин Вангелов от „ Пътна полиция “.

Според него малкият опит на лидера, останалите фактори и евентуално надценяване на опциите са довели до случая.

17-годишно момче, което е пътувало в колата на починалия юноша, също се бори за живота си. Опасност за живота има и за дамата, която е била в другия автомобил.

От Министерство на вътрешните работи са подхванали огромна осведомителна акция за юноши, които ще се приготвят да бъдат водачи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР