18-годишен шампион по кикбокс от Перник преби 61-годишен бивш футболист

...
18-годишен шампион по кикбокс от Перник преби 61-годишен бивш футболист
Коментари Харесай

Перничани очакват справедлива присъда след задържането на прокурорския син, тормозещ града

18-годишен първенец по кикбокс от Перник преби 61-годишен някогашен футболист на Миньор Перник. Случаят е от преди дни, само че нашумя в общественото пространство, защото причинителят в началото беше арестуван, а часове по-късно беше пуснат на независимост. Оказа се, че той е наследник на локалния пернишки прокурор Бисер Михайлов.

Засиленото полицейско наличие в Перник продължава и през днешния ден. Нападателят на 61-годишния футболен треньор към този момент е арестуван, с повдигнати обвинявания за нанасяне на междинна телесна щета и закана за ликвидиране.

Треньорът е пребит от Васил Михайлов посед бял ден в центъра на града. Близките на пострадалия дават публичност на случая в обществените мрежи и с тях се свързват десетки други жертви на 18-годишния нападател

Съпругът ми е у дома към този момент, откакто му шинираха челюстта. Не може да приказва, със мощно главоболие, храни се със сламка. До експанзията се стигна след пресрещане в центъра на града измежду бя ден. Вижда някакъв юноша, който стои на 15 м от него. Като се приближава няколко метра, момчето му споделя " Здрасти, тренер ", мъжът ми взема решение, че това е някое от децата, което е упражнявал, подава си ръката и момчето го пребива ", изясни Мариана Николова, брачна половинка на потърпевшия.

Причината, по думите на дамата е пуснат слух. Тя описа още, че другите нападнати са били поради " неприятен взор ", направена забележка и други. Нападателят е безпраднонен, нахален и с възприятие за безотговорност поради позицията на татко си, акцентира тя.

Жителите на Перник живеят в боязън, тъй като Михайлов е отправял неколкократно закани за живота на хората.

По думите на дъщерята Александра Андонова бащата на нападателя - прокурорът Бисер Михайлов, е съдействал за издаването за документ за безотговорност на сина си.

" Потвърдиха ми информацията, че е сигурна, той се е хвалил, че няма какво да му се случи, щял да излезе като неуравновесен и да е на независимост "

Зад перничани застава кметът Станислав Владимиров. Благодарение на неговата интензивност и тази на жителите, по случая има развиване.

Няма по какъв начин реакцията ми да бъде друга, тъй като тоав, окето видяхме порзе последните дни е несъвместимо с всяка една естествена страна, обикновено общество. Тази експанзия, граничеща със садизъм, няма по какъв начин някой да прояви толерантност. Всичи сме вперили взор в съда. инситтуците се задействаха и всички ще следим доста деликатно какво ще се случи.

Вижте повече в директното включване
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР