18-годишен младеж ще бъде изправен пред съда за убийството на

...
18-годишен младеж ще бъде изправен пред съда за убийството на
Коментари Харесай

18-годишен отива на съд за убийството в благоевградското село Микрево

18-годишен юноша ще бъде изправен пред съда за убийството на възрастен мъж в благоевградското село Микрево , за което стана ясно през вчерашния ден.

Под управлението на Окръжна прокуратура - Благоевград се води следствие по досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 199, алинея 2, т. 2, вр. член 198, алинея 1, вр. член 18, алинея 1 от Наказателния кодекс, оповестиха от държавното обвиняване.

От прокуратурата показват откритите данни по случая. Около среднощ на в петък против събота в двор на къща на ул. " Райна Княгиня " в село Микрево, община Струмяни, бил изработен опит за обир над 82-годишния мъж . Били му нанесени удари по главата, в резултат на които той умрял.
 Посякоха с секира възрастен бръснар в благоевградско село
Посякоха с секира възрастен бръснар в благоевградско село

Двама са в ареста по отношение на убийството

Бил получен сигнал за случая и неотложно били осъществени оглед на местопроизшествието, претършуване и изземване на движимости, свързани с закононарушението, както и разпити на очевидци.

Установен е причинителят - юноша на 18 години. Има доказателства, че дружно с 13-годишно момче той е проникнал в парцела на възрастния мъж, до момента в който той спял. Нападнал го с корав предмет, с цел да му вземе пари, само че не съумял да ги откри и напуснал мястото на престъплението.

18-годишният е притеглен като обвинен и е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане той да бъде оставен за непрекъснато в ареста.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР