18-годишен младеж е задържан за 24-часа във връзка с потрошения

...
18-годишен младеж е задържан за 24-часа във връзка с потрошения
Коментари Харесай

Кинг Конг: 18-годишен пишлигар се качи на шадравана в Казанлък и докато приятелите му запечатваха подвига му ...

18-годишен юноша е арестуван за 24-часа по отношение на потрошения фонтан в казанлъшкия парк „ Киацу “. Сигналът за вандалската демонстрация е получен на 28 януари. При осъществения оглед на място са открити, голям брой циментови парчета от шадравана. По случая в районно управление (на МВР) – Казанлък е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 216, ал.1 от Наказателния кодекс:

„ Който самичък или посредством другиго непозволено наруши целостта на уреди или обекти от електропреносна или електроразпределителна мрежа, от газотранспортна или топлопреносна система, от система за транспорт на течни горива, или на водоснабдителна или канализационна система, с което сътвори условия за отклонение на електрическа сила, природен газ, течни горива, топлинна сила или вода, или отклоняване на отпадъчна вода, се санкционира с отнемане от независимост до пет години и санкция до двадесет хиляди лв.. “

Междувременно се появиха фрагменти от охранителни камери на площада, които демонстрират по какъв начин е разкъртен шадраванът. На записите се вижда юноша, който се качва в най-горната част на фонтана и се пробва да отскубне топката. След като я отскубва, губи равновесие и дружно с нея полита от към 3 метра. Падайки, чупи и останалите детайли от водния атракцион.

На видеото се вижда, че е съпроводен от свои другари, някои от които даже запечатват момента със своите телефони.

Според някои данни компанията е използвала алкохол.


Източник: presstv.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР