17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка вероятност е издъхнал

...
17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка вероятност е издъхнал
Коментари Харесай

Ровят в телефона и компютъра на починалия пловдивски ученик

17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка възможност е умрял от сърдечна непълнота. Сърцето на момчето е спряло. Това разкриха проверяващи, които се занимават с трагичния случай. 

Ученикът беше открит мъртъв предходната заран пред вратата на жилището си в Панагюрище от комшия. Мъжът незабавно извикал Спешна помощ, само че за жалост и служителите на реда, и медиците единствено установили гибелта на детето. Все още не са излезли резултатите от аутопсията. 

" Няма данни за насилствена гибел или непозната интервенция “, разяснява наблюдаващият прокурор Борис Петков. 

Назначен е и химически разбор и са изпратени проби в Националния институт по криминалистика и криминология, с цел да се откри дали в кръвта на момчето има алкохол, опиати или други упойващи средства, макар че все още няма данни за това. 

Момчето, което е било възпитаник в Пловдив, не е имало болести, родителите не са дали данни за такива. Предстои да се направи експертиза на телефона на Тодор, както и на другите му източници на връзка. Родителите са потънали в тъга, приятелите на момчето също. 

" Майката и бащата са доста интелигентни, синът им също, бил е добър възпитаник интензивно се е занимавал с програмиране “, споделиха за " Блиц " познати на почерненото семейство. 

" Образувано е досъдебно произвеждане. Прави се всичко належащо за изясняване на трагичния случай “, сподели още прокурор Борис Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР