16 или 20 хиляди години човечеството е ползвало коня за

...
16 или 20 хиляди години човечеството е ползвало коня за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: До 1-2 години колите ще подхвръкват по магистралите като мини

" 16 или 20 хиляди години човечеството е употребило коня за главно транспортно средство - дали да го язди, дали с колесница, дали с каруца. За 135 години самите виждате какво се е случило в автомобилния отрасъл. Сега в идващите 1-2-3 години ми се вижда, че колите ще подхвръкват по автомагистралите като по мини. Ние имаме страхотни професори, доценти, които в случай че се активизират с млада сила и опит, ще създадем доста. Не единствено с индустриалните паркове, а с образованието и образованието ", това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на сбърка с членове на партията и симпатизанти в Стара Загора.

Боли ме, че църквите, които направихме тук, употребяват промишлен ток и изнемогват, показа още той.

" Искам да съм угрижен, желая да съм мил. Но вижте - по автомагистралите няма мантинели, година и нещо - една лъжица асфалт не е поставена. Но уважаемите медии не вървят да снимат. А ни споделят, че се заяждаме. Но до този миг 1 кг жито не са купили. Аз не се заяждам. Но това беше страховит пиар преди няколко месеца ", сподели Борисов.

Той даде образец и с пътя до Белград.

" Пътят до Белград щяхме да го открием до Нова година. Сега е рисков. Най-сложната права - мостът на Драгоман, пробихме скалите. Сега трябваше да асфалтират и да маркират. И това пропадна. Но да не излезе, че се заяждам. Те към този момент нищо не могат да създадат. Те изгубиха година и половина златно време ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Таргетиране " значи - да кажеш за бедните какви разноски ще има. Не са равни всичките. На софиянци ще им помогнем с парното, а на тези в крайните квартали, където няма парно, няма да им оказваме помощ. Защо?! Къде е логиката?! Но такива въпроси няма. Това " щяло да стане един ден, когато се актуализира бюджетът ". Но това не им пречи да приказват за техните " ограничения ", означи Борисов, съобщи 24 часа.

По думите на Борисов се задава нова вълна на коронавирус.

" Нещо, което също доста ме тревожи. Аз съм човек с опит. И помня по какъв начин потегли коронавирус рецесията. Тя потегли с първите случаи в Китай. След това Китай затвори, ние се любувахме не клипчета, в които някои кихне на спирка в Китай и хората се разбягват. " Смешно ". И тогава пламна цяла Европа. Започнахме да се надпреварваме да търсим маски, защитни дрехи ", напомни той.

" Дали ще е коронавирус, маймунска тресчица, свински грип - ние не се готвим сега. Така че доста от несгодите се пробват да ги приписват на " интернационалното състояние ". Искам да ви припомня, че когато управлявахме ние имаше доста тежка миграционна рецесия. Имаше война в Сирия, на границата на кюрдите и Турция. Имаше " Арабска пролет ". Но ние се справихме. Сега всяко нещо се изяснява с войната. Тя войната в коя сфера ни пречи? И тъй като сме в Стара Загора - въглищата нали са си ваши, не ги докарвате от Украйна или Русия - ваши са си. А миньорите чии са - ваши. А тези, които работят в тецовете - отново са си ваши. Е кое ги кара да подвигат цената на тока?! ", попита водачът на опозиционната партия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР