16-годишно момиче намушка с нож свой връстник на детска плошадка

...
16-годишно момиче намушка с нож свой връстник на детска плошадка
Коментари Харесай

„Няма да издържа, докато дойде линейката“: Разказ на свидетели за намушканото дете на батут

16-годишно момиче намушка с нож собствен връстник на детска плошадка в Ямбол. Детето е оперирано по неотложност и към този момент се усеща по-добре. Инцидентът се случва пред погледите на доста хора в центъра на града. 

Районна прокуратура-Ямбол ще внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “

„ Забелязах по какъв начин тази част от групичката минава през кафето и се ускорява към батута. Имаха нещо, наподобяващо на прът с пирони. Един от нашата група видя и се развика. В идващия миг стана сбиване и някой сподели „ намушкаха го “ и всички скочихме “, споделя Джени.

Анелия Караджова оказва помощ на детето в първите минути.

„ Детето беше пребледняло, забелваше очи и тогава събрах храброст да отида до него. Не съм лекар, само че желаех да остане в схващане. Само чух като ми сподели „ Няма да устоя до момента в който пристигна колата за спешна помощ “. Те пристигнаха за, видях ножа, беше доста огромен. Помислих, че е моя наследник “, споделя тя. 

Инцидентът е станал нощес в центъра на града

По думите на очевидци са подавани сигнали неведнъж, а групата, нападнала момчето, е проблематична.

„ Откакто е изработен батутът, децата биват притеснявани. Крещят, крият се, когато съответната група дойде на място. Въпросното оръжие е било изваждано и предни вечери. Може би целият този спор в един миг ескалира. Дори органите споделиха, че в случай че не се бяхме намесили, не се знае какво би се случило “, споделя жена, която работи наоколо до детската площадка.

Пострадалото дете е с леки телесни повреди

Родителите упорстват да има повече полиция и да бъдат взети ограничения. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР