16-годишно момче от варненско село е задържано за убийство, съобщиха

...
16-годишно момче от варненско село е задържано за убийство, съобщиха
Коментари Харесай

Задържаха 16-годишно момче за убийство във Варненско

16-годишно момче от варненско село е арестувано за ликвидиране, оповестиха от прокуратурата.

Окръжна прокуратура-Варна притегли към наказателна отговорност за ликвидиране, осъществено по хулигански подбуди, 16-годишно момче от село в община Ветрино. Младежът е арестуван за период до 48 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор.

На 7 август 2023 година малко преди среднощ в центъра на селото зародило сдърпване сред юношески компании. В кавгата били въвлечени и техни по-възрастни родственици. Стигнало се до там, че 31-годишен мъж от селото блъснал госпожица от една от фирмите, след което напуснал мястото на случая.

Малко след среднощ пред дома на мъжа, взел участие в спречкването, било открито тялото му. 31-годишният мъж имал открита рана на главата.

При извършените незабавни дейности по следствие е било арестувано малолетно момче от същото село. Събрани са доказателства за неговата съпричастност към осъщественото закононарушение. Предстои внасянето на искане в съда за непрекъснатото му задържане под стража.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура-Варна. Изясняват се всички обстоятелства и условия към тежкото престъпно действие. Разследването е предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР