150 лева глоба ще трябва да заплати 37-годишен пловдивчанин, който

...
150 лева глоба ще трябва да заплати 37-годишен пловдивчанин, който
Коментари Харесай

На Алеята на любовта: Вместо кеф - арест

150 лв. санкция ще би трябвало да заплати 37-годишен пловдивчанин, който е отправил обиди и закани към чиновници на Второ районно управление (на МВР). Той е бил спрян за инспекция на „ алеята на любовта “, която се намира на бул. „ Христо Ботев “. Това е станало на на 8 декември към 23 часа.

Вместо да извърши разпорежданията на чиновниците на реда обаче, той се обърнал към едно от ченгетата и декларирал „ чакай малко бе, какъв си ти “. Веднага го отвели в постройката на Второ районно управление (на МВР), където мъжа траял с нападките към униформения – споделил му „ ще те уволня, злощастник подобен “. С тези си дейности той нарушил публичния ред, а другите униформени се възмутили.

Бил формиран акт за битка с дребното безчинство, а мъжът – изправен пред съда. Магистратите решили, че най-адекватна ще бъде санкцията в размер на 150 лв., защото единствено е обиждал униформените, е не ги е набил.

Подобна санкция, само че в размер на 100 лв., ще заплати и 33-годишен мъж, който се държал непочтено с доктор в чакалнята пред кабинета му.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР