150 дизайнерски чаши ще бъдат продадени, а средствата ще бъдат

...
150 дизайнерски чаши ще бъдат продадени, а средствата ще бъдат
Коментари Харесай

Варненка творяща в Белгия, спасява бездомните животни от глад със 150 дизайнерски чаши

150 дизайнерски чаши ще бъдат продадени, а средствата ще бъдат дарени на подслон за бездомни животни в България. По този метод ще бъдат обезпечени храни и лекарства за бедстващи четирикраки, научи „ Петел “. За поръчка пишете съобщение ТУК 



Зад идеята стои варненката  Маринела Димитрова  и нейният бранд - M&B Style. Дамата, която от години живее и твори в Белгия, е гримьор. Нейните модели са запечатани от един от най-известните фотографи в Антверпен -  Даниел Дойен.  Кадрите, в основаването на които взе участие варненката, са принтирани и с тях са декорирани керамичните произведения.



" Целта ми е да събера средствата преди Рождество Христово и с тях да развеселявам питомците на един от приютите за животни в България. Апелирам, всеки който има опция да си купи продукт, с цел да създадем дните на тези животни малко по-достойни ", споделя Димитрова.



Цената на една чаша е 12 лв.. Те могат да бъдат поръчани посредством фейсбук страницата - M&B Style.  Олимпийската шампионка по спортна пукотевица с револвер Мария Гроздева  също е част от акция на варненката, отдадена на друга благотворителна идея.



Страхотните дизайнерски чаши можа да поръчате като пишете персонално известие в страницата на  M&B Style. 



*публикация 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР