15 лунен ден до 20:27 часа на 26 август ,Период

...
15 лунен ден до 20:27 часа на 26 август ,Период
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 26 август 2018 година

15 лунен ден до 20:27 часа на 26 август,

Период на пълнолуние, сериозен ден, време за скотски изкушения и астрални борби!

В този ден се задейства вътрешният дракон у всеки човек. Контролът върху личното държание е прекомерно отслабен, инстинктите преливат. Под въздействието им може да се извършат всевъзможни нелепости. Основното прелъщение за деня е чувството за власт над другите хора.

Трябва да се практикуват всевъзможни форми на аскетизъм, да се побеждава плътското, да бъдем чисти, да направляваме страстите, да се концентрираме на духа, да укротяваме своите пристрастености и стремежи, да усилваме самодисциплината. Полезно е да пазиме справедливостта. Не се поддавайте на внушения, не мързелувайте.

Пълнолуние в Риби в 14:57 часа

В точния миг на Пълнолунието постоянно се демонстрират най-актуалните тематики от нашия живот, които изискват някакво решение и развиване. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Момент на кулминационна точка на значими събития, когато ни се дава шансът да създадем най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието е доста значим и мощен интервал. Това е времето, когато прекосяваме от интервала на събиране на сили, към този на тяхното интензивно потребление.

Пълнолуние в Риби оказва най-тежко въздействие върху хората, които не гледат действително на нещата. Това пълнолуние ги отнася прекомерно надалеч от ежедневните проблеми. Ако имате такива хора към себе би трябвало да деянията оптимално самообладание и схващане през този ден. Много е значимо да не ги укоряваме и съдим, тъй като през този ден думите са доста остри.

В денят на Пълнолунието в Риби възприятието за действителност се притъпява у доста хора, започваме да идеализираме действителността, чакаме от хората чудеса и цялостно схващане.

През този ден хората реагират доста остро на съвсем всичко, даже и безобидни на пръв взор забележки могат да провокират доста остри реакции.

Желателно е да се настроим на по-спокойна вълна, да бъдем оптимално уравновесени, да не бързаме, да не се суетим за нищо, да отложим всичко, което може да ни сътвори нервно напрежение и би ни опънало нервната система до последно. Добре е да се отдадем на медитация.

Това пълнолуние е уместно за извършения за изчистване от натрупали се отрицателни страсти.

Храната е постна, лютива, бобови, ечемик. Не яжте ябълки.

През този ден да не се пият доста течности, уязвима е кожата. Повишава се опцията от алергични прояви.

Да не се вършат интервенции на сетивните органи, на черния дроб и краката.

Може да се вършат интервенции на органите в коремната празнина (черва, апендикс).

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР