15-годишно момче е настанено в бургаската болница, след като откраднало

...
15-годишно момче е настанено в бургаската болница, след като откраднало
Коментари Харесай

15-годишно момче открадна автомобил и катастрофира

15-годишно момче е настанено в бургаската болница, откакто откраднало автомобил и аварирало, само че пред полицията излъгало за случая, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 12 февруари в Районно ръководство – Поморие, е получено известие за обичай и изхвърлен от кола юноша в региона на спирката на разклона за село Александрово.

Пристигналият на място полицейски екип открил 15-годишен престъпно проявен юноша от село Тънково, който декларирал, че е обичай от непознати, придвижващи се с автомобил и изхвърлен от купето в региона на село Алексадрово.

След извършени полицейски дейности е установено, че младежът е откраднал колата на съседка от село Тънково и независимо аварирал, блъскайки се в крайпътно дърво.

Уплашен от раздвоя на събитията, 15-годишният решил да излъже полицейските чиновници. Катастрофиралият автомобил, благосъстоятелност на 64-годишна жена от село Тънково, е открит по пътя Каблешково – село Александрово.

Младежът с хематом на главата в региона на челото е настанен за наблюдаване в поделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ-Бургас.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР