15 души са задържани за извършени имотни измами на територията

...
15 души са задържани за извършени имотни измами на територията
Коментари Харесай

15 арестувани за имотни измами на територията на София

15 души са арестувани за осъществени имотни измами на територията на град София, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
Вчера по напътствие на Софийска районна прокуратура чиновници при Столична дирекция на вътрешните работи с присъединяване на прокурор от СРП организираха голям брой планувани процесуално-следствени дейности по водено досъдебно произвеждане за осъществени имотни измами на територията на град София.
В хода на същите са осъществени претърсвания на 14 адреса и два автомобила, обиски и разпити на очевидци. Задържани са били 15 лица, съпричастни към незаконната активност. Били са конфискувани голям брой неистинен саморъчни завети, издадени въз основа на тях нотариални актове, печати, неистинен контракти за придобиване на недвижими парцели сред Столична община и физически лица, удостоверения за наследници и други документи, касаещи незаконно прекачване правото на благосъстоятелност на разнообразни парцели. Иззети са пушка и револвер.
В хода на следствието е открито, че за интервала от 2013 до сегашния миг посредством осъществяване на незаконни действия – сформиране и прилагане на неистинен документи и измами - са били добити 14 парцела на територията на гр.София
Повдигнати са обвинявания на осем лица за осъществени от тях измами в изключително огромни размери, представляващи изключително тежък случай и сформиране на неистинен завети.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР