14 лунен ден до 20:42 часаНе изпускайте този ден: той

...
14 лунен ден до 20:42 часаНе изпускайте този ден: той
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 28 май 2018 година

14 лунен ден до 20:42 часа

Не изпускайте този ден: той е извънреден за началото на всяко начинание. Всичко, стартирано в този ден се увенчава с триумф. Следващият подобен късмет ще пристигна след месец.

Полезна е работата със свещени текстове. Получавате скрито познание и се отваря третото око. Полезна е всяка физическа работа. Не би трябвало да се претрупва зрението, да се употребяват парфюми, по-добре не се оглеждайте в огледалото. В този ден постоянно ви навестяват тъга, тъга, тъга или потиснатост. Пропъждайте ги и се захващайте с работа. Ако тъгата не отстъпва – организирайте си огромно физическо натоварване.
Когато се разсъните, не скачайте незабавно от леглото, а си спомнете какво сънувахте. Анализирайте съня си – той е значим.

Пълнолуние в Стрелец в 17:21 часа

Денят ще е малко сложен и под напрежение. Каквото и да решим да вършим, или да планираме ще се реализира не изключително бързо и леко. Ще срещате много спънки и компликации по пътя си. Но това е пътят, който би трябвало да извървим. Защото той ще ни даде значими уроци. Ще успеем да осъзнаем наши модели.

Прекалено под напрежение ден, в който ще можем да се сблъскаме с всевъзможни обстановки, в които ще има ненужно количество напрежение и нехармонични страсти. Възможно е да сме избухливи, нервни и много сприхави. Внимавайте да не попаднете в някоя нападателна конюнктура. Също по този начин, да не останете излъгани и подмамени от другите. Не се надявайте и не вярвайте прекомерно на всичко, което чувате и ви дават обещание.

Денят е подобаващ за осъществяване на лунната диета. Подходящ ден за козметични процедури и подготовка на пластични интервенции.

Бъдете изключително деликатно какво хапвате и в какво количество, тъй като през днешния ден, доста елементарно и бързо се натрупат килограми и то продължително. Храната да е лека и еднообразна. Тежката храна да се отбягва.

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта и черния дроб. Да не се вършат интервенции на черния дроб и жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Това не се отнася за случаи изискващи незабавна помощ.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР