14-годишният състезател от школата на бейзболния шампион Бизони (Благоевград) Иван

...
14-годишният състезател от школата на бейзболния шампион Бизони (Благоевград) Иван
Коментари Харесай

Зов за помощ! 14-годишен бейзболист от Благоевград се нуждае от подкрепа в най-тежката битка

14-годишният играч от школата на бейзболния първенец Бизони (Благоевград) Иван Христов има потребност от поддръжка в извънредно тежък миг. Осмокласникът от благоевградската Езикова гимназия се бори със злокачествено образувание в коляното и се нуждае от комплицирана интервенция.

През май в крайници на Иван е открит израстък, вариация на рака на костната система. И досега лекарите не са сигурни дали става въпрос за остеосарком или сарком на Юинг. И в двата случая е нужна интервенция по слагане на имплант с механизъм за напредък, който да размени колянната става и огромна част от бедрената кост на младежа.



Изработването на подобен имплант коства над 30 000 лева, а интервенцията по слагането му може да бъде осъществена единствено в клиника в Германия, където цената е 93 000 евро.

Сумите са непостижими за семейство Христови и те се обръщат с зов за помощ към всички, имащи опция да отделят средства. Открита е дарителска сметка на името на майката на Иван – Ваня Георгиева Христова. Също по този начин до края на сезона в Българската бейзболна лига на всеки мач ще има дарителска кутия в поддръжка на Иван Христов.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

IBAN: BG13FINV91501317178315
Титуляр: Ваня Георгиева Христова
" Първа капиталова банка " АД
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР