14-годишната щерка на Александър Сано – Ава, се похвали с

...
14-годишната щерка на Александър Сано – Ава, се похвали с
Коментари Харесай

14-годишната щерка на Александър Сано изду устни

14-годишната дъщеря на Александър Сано – Ава, се похвали с издути устни.

По всичко проличава, че артистът не може да откаже нищо на наследницата си. Запознати издават, че тя е направила първата си промяна в столична клиника.

 

Разликата в джуките сигурно не се дължи на порастването й. По всяка възможност интервенцията е направена със единодушието на двамата родители, поради обстоятелството, че Ава е малолетна. Макар да е наследила хубостта на майка си Нели Атанасова, тя следва модата с напомпаните джуки. Като допълнение, Ава си е поставила и големи изкуствени мигли като не е пропуснала да си направи и микроблейдинг на веждите.

 

Сано доста пъти е признавал, че е ревностен татко, само че пък в това време тя му е уязвимост и не може да й откаже нищо. След ролята й в телевизионна продукция, родителите й към този момент са уверени, че е наследила артистичния гений на татко си. Дебютът й бе в „ Денят на бащата “, само че упованията са, че напълно скоро още веднъж ще си партнира с татко си.

 

Актьорът признава, че наследницата му има музикални и артистични заложби, наблягайки, че може да танцува доста добре за разлика от него и явно това качество е наследила от майка си. Преди време той призна, че към момента не знае с какво ще се занимава Ава и чака тя сама да дефинира посоката.

 

Нали и Сано са дружно от 16 години и бракът им минава за един от най-здравите в гилдията. Имат две деца – щерка им Ава и доведеният му наследник Иво Карамански-младши, който артистът осинови преди години. И въпреки при започване на връзката им множеството да бяха скептични за бъдещето им, те освен се задържаха дружно, а и не крият, че към момента се обичат като първоначално.

 

През октомври някогашната обич на Иво Карамански ще чукне 50 години, въпреки да не й личат. Тя е измежду първите родни притежателки на силиконов бюст, който поставя преди повече от две десетилетия и с това завършват корекциите й. Макар щерка й Ава да е наследила хубостта й, явно това не й е задоволително, откакто към този момент е почнала с модификацията.

Инфо: Уикенд

Тагове: Александър Сано нели атанасова Ава тунинг микроблейдинг Иво Карамански
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР