14-годишната Преслава Николова е намерила портфейл с голяма сума пари,

...
14-годишната Преслава Николова е намерила портфейл с голяма сума пари,
Коментари Харесай

Доброто: Дете намери портфейл с пари в Кюстендил и го предаде на полицията

14-годишната Преслава Николова е намерила портфейл с огромна сума пари, персонални документи, дебитни кредитни карти и други полезности на тротоара на ул. „ Цар Симеон “ в Кюстендил. Това се е случило към 19:00 часа на 12 юни . Детето решило, че би трябвало да реагира бързо, защото притежателят несъмнено е доста угрижен, само че не знаело  какво тъкмо би трябвало да направи . Обадило се на майка си и по този начин двете занесли дебелия портфейл в ОДМВР.

Дежурните чиновници създали информация, доста бързо, пристигнала в полицията и собственичката на полезностите – Десислава Петрова . След краткотрайно изживените паники, че не открива портфейла с скъпото за нея наличие, Петрова била прелестно сюрпризирана . Загубените движимости са в ръцете й, а пред нея стояли двете прелестни и скромни девойки – Преслава и майка й Яна.

„ Гледам, виждам ги и нямам доверие, но е истина – те даже не си дават сметка какво положително ми сториха, какъв брой паники и несгоди ми икономисаха! Благодаря девойки! Бъдете здрави! Радвам се, че се срещнах с вас, ще се веселя повече, в случай че контактът ни продължи. Вие сте полезност! “

Директорът на ОДМВР ст. комисар Тодор Петров също изрази уважението си към проявената почтеност и добрина от страна на Преслава, която е ученичка в ПМГ в Кюстендил, и Яна, поздравява ги им желае да срещат положително и да продължат да костват положително!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР