137 водачи на моторни превозни средства и други 14 участници

...
137 водачи на моторни превозни средства и други 14 участници
Коментари Харесай

Шофьор с 2,54 промила хванат при акция в Шуменско

137 водачи на моторни транспортни средства и други 14 участници в придвижването са тествани в хода на извършената в село Климент интервенция по метода на широкообхватния надзор. По време на инспекциите е открит лидер на пътно транспортно средство с животинска двигателна сила с алкохол 2, 54 промила, оповестяват от ОДМВР-Шумен.

За разнообразни установени нарушавания полицейските чиновници са  съставили 9 акта са открити административни нарушавания, наложени са 31 санкции с фиш.  В хода на инспекциите бил открит лидер на тежкотоварен автомобил " Пежо " с варненска регистрация, който управлявал със счупено предно стъкло. За рисковата техническа нередовност автомобилът бил спрян от придвижване до отстраняването ѝ, формиран е акт на лидера.

Служители на ИА " Автомобилна администрация " са направили инспекция на пет товарни автомобила, открити са две нарушавания за неспазване на почивките на водачите и две, свързани с нередовни пътни документи. Служители на Инспекция по труда са ревизирали 11 водачи на коли, нарушавания не са открити. По време на инспекциите от БГ ТОЛ са засекли двама водачи, които ръководят с неплатени санкции за винетки. Провереният един тежкотоварен автомобил от Агенция " Пътна инфраструктура " за вероятно превишение на транспортирания товар е бил без нарушавания. Осем са инспекциите на от чиновници на Агенция " Митници ", нарушавания не са открити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР