13 нощни клуба в столицата и в три областни града

...
13 нощни клуба в столицата и в три областни града
Коментари Харесай

Арестуваха 14 души при спецакция срещу наркоразпространението в нощни клубове в софия и още 3 града

13 нощни клуба в столицата и в три регионални града са тествани в границите на профилирана интервенция против наркоразпространението. 

Спецакцията е проведена в нощта 22 против 23 октомври на територията на Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции в Пловдив, Бургас и Варна по предписание на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев под методическото управление на бранш " Наркотици " на Главна дирекция " Национална полиция ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Десетима арестувани с опиати от ОДМВР-Пловдив за два дни
Десетима арестувани с опиати от ОДМВР-Пловдив за два дни

Акцията се е състояла вторник и сряда тази седмица

Проверени са питейни заведения, нощни и увеселителни клубове, за които е имало информация, че в тях се използва и разпространява дрога. В региона на заведенията е подхванат и надзор за недопускане на ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.

Извършена е инспекция на 186 души. За 21 от тях е открито, че са от дейния престъпен контингент. Задържани са общо 14 лица , 2 от които са били оповестени за общодържавно търсене. Образувани са 7 досъдебни производства, формирани са 11 протокола (7 - по Закона за Министерство на вътрешните работи и 4 - констативни). Иззети са разнообразни по тип и количество наркотични субстанции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР