13 лунен ден до 19:35 часа на 26 юниМагичен ден!В

...
13 лунен ден до 19:35 часа на 26 юниМагичен ден!В
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 26 юни 2017 година

13 лунен ден до 19:35 часа на 26 юни

Магичен ден!

В това денонощие се случват процеси на подмладяване на организма. Хубаво е да се заемате със себе си – да посетите сауна, да употребявате козметични средства, да употребявате повече потребни артикули – те ще се усвоят превъзходно.

В този ден е добре да получавате нова информация – да четете книги, позволяващи ни да разберем по-добре себе си и света. Хубаво е да се стартира нов цикъл на образование. Периодът е добър за контакти в група, обучение.

Могат да се проявят остарели проблеми – отнесете се умерено към това, пробвайте се да не се нервирате, а да ги изгладите или, в случай че е допустимо, да ги разрешите.
Денят ще ви помогне да да се освободите елементарно от бремето на предишното в случай че то ви притиска и ви пречи да живеете.

Този ден се намира в своята кулминация на изява, следва ни Пълнолуние, на следващия ден.

В този ден ще имате опция да видите своите достижения от вашите старания, които сте правели през останалите дни. Ще има доста позитивни, само че и доста негативни развръзки. Това е един ден на противоположностите – бъдете изключително деликатни, както към себе си, по този начин и към всички останали, тъй като доста елементарно можете да излезете от верния и спокойния темп, или пък да засегнете някой със своите дейности и думи.

Днес ще бъдем доста напрегнати, чувствителни и натоварени, психо-емоционално. Агресията и раздразнението ни ще се усили през днешния ден, по тази причина, бъдете по-внимателни, с кого и по какъв начин разговаряте.

Днес стартира Ретроградния Марс.

През този интервал, с ретроградният Марс, може да се почувстваме доста по-отпаднали и апатични, нашия тонус е допустимо да се намали внезапно, да станем раздразнителни и нападателни към близките. Трябва да внимаваме да не получим разнообразни травми, рухвания и пострадвания.

При някои от нас се поражда повече експанзия, а при други е допустимо а попаднат в травматични обстановки и произшествия. Много от нас стартират да спорят и да влизат в спорове за дреболии.

Повече за Ретроградният Марс прочетете ето ТУК:

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта и черния дроб. Да не се вършат интервенции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Това не се отнася за случаи изискващи незабавна помощ.

Подходящ ден е за лекуване на белите дробове, както и за дихателни извършения.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР