13-годишно момче с екип на Спартак (Варна) е заплашено с

...
13-годишно момче с екип на Спартак (Варна) е заплашено с
Коментари Харесай

Непълнолетен заплаши с метална бухалка дете с екип на Спартак

13-годишно момче с екип на " Спартак " (Варна) е застрашено с железна бухалка от друго момче на към 15-години, оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Случката се разиграла към 8.00 ч. тази заран в подлеза до стадион " Локомотив ".

Децата се засекли в рейс на градския превоз. По-малкото от тях отивало на подготовка на стадиона и откакто слязло на спирката, било последвано от по-голямото, което било последовател на различен варненски тим.

По думите на пострадалия млад футболист в подлеза 15-годишният извадил железна бухалка и отправил закани него, като го предиздвикал да си съблече тениската и суитшърта.

Не е имало физически конфликт сред двамата, безапелационни са от полицията. След неприятната преживелица детето се е обадило на татко си, който към 8.50 ч. е уведомил органите на реда. Към този миг той към момента не е подал тъжба в полицията. От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи чакат това да се случи до края на деня.

Междувременно обаче от полицията са почнали търсене на така наречен нападател. Изискани са записи от камерите в рейса, в който двамата са пътували.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР