13-годишната Яна Желева е поредната звезда на Британския културен център,

...
13-годишната Яна Желева е поредната звезда на Британския културен център,
Коментари Харесай

Яна Желева за Британския културен център: Това не е школа, а кариера

13-годишната Яна Желева е следващата звезда на Британския културен център, която изгря в ефира на Дарик в навечерието на 25-годишнина на влиятелната езикова школа. За нея той е втори роден дом, в който е получила освен езикови знания, само че и житейски уроци. А желанието й е да го показа с още доста хора.

Започнала е образованието си в Центъра едвам на 4 години. Днес има към този момент шест документа на Кеймбридж, които й дават късмет да учи, където пожелае. Насочила се е към Оксфорд, поради интереса към поредицата на Джоан Роулинг за Хари Потър.

Яна обаче има своя детска фантазия, която се надява след време да осъществя. Иска да се посвети на любовта си към животните и вижда бъдещето си като ветеринарен доктор.

Силно я влекат фентъзи романите, всички тях чете на британски с лекотата на матерен език. А още по-силно е увлечението й към японската просвета.

„ Тя е завладяваща със своята хубост, която може да се види в изяществото на кимоната, във възпитанието и поезията. Направих опити да изучавам сама японски език и ми се строи извънредно сложен. Така че бих желала да посетя Япония, само че не и да изучавам там “, споделя Яна, която към този момент е почнала да чете и японски създатели.

Повече за надарената възпитаничка на Британския културен център в Бургас, чуйте в звуковия файл:
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР