128 снегопочистващи машини са работили през тази нощ в София,

...
128 снегопочистващи машини са работили през тази нощ в София,
Коментари Харесай

128 снегопочистващи машини са работили тази нощ в София


128 снегопочистващи машини са работили през тази нощ в София, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Обработени със смеси срещу замръзване са всички улици, по които се движи всеобщият градски превоз, правят се обработки и на пътните платна във вътрешно-кварталните улици. В момента тече поредна обработка на пътните платна на Южната дъга, опесъчават се пътищата в парк „ Витоша “ - Драгалевци - Алеко и Бояна - Златни мостове.

Екипи на ангажираните с почистването компании не престават работата във вътрешно-квартални улици в регионите „ Овча Купел “, „ Люлин “, „ Младост “, „ Витоша “, „ Панчарево “, „ Красно село “ - рискови и стръмни сектори и вътрешно-квартални, в „ Илиянци “ - връзката с Околовръстния път, „ Връбница “, „ Триадица “, „ Искър “ и „ Нови Искър “.

Извършва се разчистване на спирки и подлези. Екипи на дирекция Аварийна помощ и предварителна защита и Столичния инспекторат правят обходи, с цел да управляват положението на пътищата в града. Изпълняват се всички направления на градския превоз. Водачите би трябвало да излизат на пътя единствено с добре оборудвани за зимата коли, както и да карат със съобразена с пътните условия скорост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР