126 са смъртоносни отсечки по българските пътища, където стават стотици

...
126 са смъртоносни отсечки по българските пътища, където стават стотици
Коментари Харесай

Обходът на Враца в ТОП 5 на най-опасните отсечки в България! Вижте още къде пътищата взимат най-много жертви и защо

126 са смъртоносни прави по българските пътища, където стават стотици произшествия с десетки убити и ранени. Това демонстрира информация на Пътна полиция, предоставена на Съюза на българските автомобилисти. Цифрите са за 2016 година, а новият лист за 2017-та ще бъде направен до 31 март тази година.
От СБА приканиха водачите да бъдат изключително деликатни в пет пътни сектора в страната. Освен поради висока скорост и човешка неточност, там има и други аргументи за произшествия, като да вземем за пример неприятна пътна настилка и недобра маркировка.
Става дума за:

Автомагистрала „ Тракия “ в сектора на 66,300 км в посока София, където се образува аквапланинг.

Автомагистрала „ Тракия “ в сектора от 165 км до 208 км в посока Бургас, както и огледално в посока София в дейна лента, където е деформирана пътната настилка.

Пътя от Русе до Бяла, който е извънредно претрупан и рисков.

Автомагистрала „ Марица “ в сектора преди Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево. Там има преплитане на пътните потоци, изчакване на товарни коли в дейна лента.

Кръгово кръстовище сред обходния път на Враца и пътя Враца-Оряхово, където движещите се по направление София-Видин и назад, заради острия метод при нахлуване в кръга, съчетано с неприятни условия на видимост през тъмната част от денонощието катастрофират в кръга.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР