12 турнира между март и ноември – това ще ни

...
12 турнира между март и ноември – това ще ни
Коментари Харесай

12 турнира и ново посещение в академията на Рафа Надал през сезон 2022 в Weekend Tour

12 шампионата сред март и ноември – това ще ни предложи сезон 2022 в фамилната тенис и СПА верига Weekend Tour, която за десета поредна година ще зарадва всички фенове тенисисти и техните близки и другари с шампионати и занимания на прелестни дестинации в България и по света.

За задачата уредниците още веднъж са избрали някои от най-хубавите комплекси и хотели в страната, които оферират отлични условия за тенис и отмора на цялото семейство – на корта и отвън него.

Началото ще бъде обещано още през март с шампионат в Сандански, където хазаин ще бъде „ Интерхотел Сандански “. През април е ред на една от обичаните дестинации – Гоце Делчев приема Uva Nestum Open I. С приближаване на лятото Weekend Tour ще се насочи и към морето за занимания в Кранево и Созопол. Хисаря също ще одобри един от летните шампионати във веригата.

За всяко едно от събитията уредниците подсигуряват най-хубава цена за дадения интервал. Тенисът, несъмнено, е в центъра на всеки уикенд. Участниците имат обезпечени мачове посредством схеми за мъже и дами на сингъл, двойки и смесени двойки. Децата също не са пропуснати – за тях ще има открити тренировки. Уменията с тенис ракета надалеч не са наложителни. Weekend Tour е верига за цялото семейство, а проведените спомагателни интензивности сигурно ще се харесат от всички. Дегустация на виновност, йога практики, изобразяване с вино, разходки с екскурзовод – това са единствено част от изненадите, които чакат участниците на шампионатите.

През тази година Weekend Tour включва в календара си и три по-дълги събития, в които с изключение на шампионат ще има и тенис лагер за в допълнение рационализиране на качествата. Безспорно кулминационната точка на сезона ще бъде шампионатът в академията на Рафа Надал в Халкидики сред 26 и 30 септември. Освен превъзходните кортове в тенис комплекса на 21-кратния първенец от Големия шлем участниците ще се насладят на престой в петзвездния хотел Sani Beach.

Записването за първия шампионат в Сандански към този момент стартира, а местата са лимитирани. Подробности за всяко настрана събитие можете да откриете на актуализирания уебсайт на Weekend Tour -.

Ето го и целия календар за сезон 2022:

25-27 март: Sandanski Open I, Сандански

15-17 април: Uva Nestum Open I, Гоце Делчев

6-8 май: Therma Village Open I, Кранево

20-24 май: Santa Marina Holiday, Созопол

17-19 юни: Green Life Open, Каваци

1-3 юли: Hissar Open, Хисаря

2-4 септември: Therma Village Open II, Кранево

6-11 септември: Green Life Holiday, Каваци

22-25 септември: Santa Marina Open, Созопол

7-9 октомври: Sandanski Open II, Сандански

26-30 октомври: Sani Resort Holiday, Халкидики

11-13 ноември: Uva Nestum Open II, Гоце Делчев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР