12 млади мъже са арестувани за серия изнасилвания на непълнолетни

...
12 млади мъже са арестувани за серия изнасилвания на непълнолетни
Коментари Харесай

Потрес в Алабама: 12 келеши изнасилвали непълнолетни момичета в университет

12 млади мъже са задържани за серия изнасилвания на малолетни девойки в Щатския университет Джаксънвил в едноименния град в щата Алабама.

Задържаните са на възраст от 18 до 22 години. 11 от тях ще бъдат упрекнати за обезчестяване втора степен, а един – за развратни дейности.

Част от тях са студенти в университета. Някои от тях и преди са били задържани от полицията.

Това са Брандън Рийс Бартън на 19, Ейвъри Козби на 20, Уокър Харис на 18, Джеймс Лайл на 19, Крисчън Лейн Хоумсли на 19, Кейлъб Лафолет на 21, Кайлър Морган на 18, Сет Еменегер на 22 и Даниел Джордж на 18 години.



Те са упрекнати за това, че са имали полови контакти с две малолетни девойки в разстояние на няколко месеца в или към университета.

Първата среща на девойките с насилниците била през януари. Жертвите на възраст сред 12 и 16 години. Според единия от юристите, обаче, едната госпожица се представяла за 19-годишна в обществените мрежи.

Адвокатът на университета пък съобщи: „ Момичетата са осъществявали контакт посредством обществените мрежи и по-късно са идвали в нашия кампус или прилежащи здания, с цел да се срещат с тези човеци “.



Той акцентира, че най-малко три от момчетата нямат нищо общо с образователното заведение.

След приемането на сигнали за минимум шест изнасилвания, управата на университета ускори защитата и към този момент изисква от всички студенти да покажат документ, че в действителност живеят в кампуса.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР