12 лица са задържани за участие в канал за трафик

...
12 лица са задържани за участие в канал за трафик
Коментари Харесай

Хванаха ръководител на канал за бежанци, вероятно свързан със смъртта на полицаите от Бургас

12 лица са арестувани за присъединяване в канал за трафик на бежанци, оповестиха от прокуратурата. Сред задържаните е и хипотетичният началник на канала, който е сирийски жител, непрекъснато пребиваващ у нас. Той живее в Пловдив, където има законна работа и другарка. Това оповестиха от прокуратурата в Пловдив на брифинг във вторник.

Има данни, че рейсът с незаконни бежанци, който умъртви двама служители на реда в Бургас, е бил част от разрушения канал. Мигрантите са набирани в Истанбул и прекарвани през територията на нашата страна против 2000 - 3000 евро.

Проверява се дали са налице данни за проведена незаконна група с дълготраен предмет на активност трафик на мигранти.

В рамките на интервенцията са осъществени арести, претърсвания и изземвания в няколко града на страната. 22 незаконни мигранти са открити покрай дома на съпричастно лице.

Разкритията са разследване на съдействие сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата в границите на огромна акция по линия на противозаконната миграция на територията на няколко области. Действията се управляват от основния секретар на Министерство на вътрешните работи в съгласуваност с Главната дирекция „ Национална полиция ”.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР