12 криминално проявени мъже на възраст между 18 и 63

...
12 криминално проявени мъже на възраст между 18 и 63
Коментари Харесай

Със спецакция задържаха 12 души за различни престъпления в Бургас

12 престъпно проявени мъже на възраст сред 18 и 63 години, живеещи в бургаския квартал " Горно Езерово ", са арестувани със съдействието на " Специализираните полицейски сили " към ОДМВР - Бургас, при извършената профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на имуществени закононарушения, зачестили нарушавания на публичния ред и за определяне на оповестени за търсене лица.

Част от мъжете са причинители на разнообразни закононарушения, измежду които обири и причиняване на лека телесна щета, за които са формирани 11 преписки. Съставени са четири акта за нарушавания на Закона за българските документи за идентичност и 13 протоколи за полицейско предизвестие по отношение на формираните преписки. Установени са двама мъже, оповестени за локално и общодържавно търсене.

Проверени са общо 15 адреса в кв. " Горно Езерово ", като са арестувани престъпно проявените: 63-годишния Б.К., 20-годишния Р.Р., 18-годишния Б.Д., 27-годишния К.Ш., 38-годишния Й.А., 18-годишния З.С., 20-годишния А.И., 33-годишния Е.Б., 28-годишния М.К., 24-годишния Р.Т., 21-годишния М.С. и 22-годишния И.Р. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР