12 киокушин и кикбокс двубоя ще видят зрителите на бойната

...
12 киокушин и кикбокс двубоя ще видят зрителите на бойната
Коментари Харесай

Теодора Кирилова ще се бие срещу непобеждавана досега рускиня на SENSHI

12 киокушин и кикбокс дуела ще видят феновете на бойната шоу SENSHI на 26 октомври във Варна. То ще е четвъртото подред за тази година, като този път на арената ще се бият каратисти против кикбоксьори, а специфичната изненада, с която ще се открие бойната галавечер, е женски кикбокс конфликт.

За купа ще се бори международната ни и европейска шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова, която гостува в " България заран ". Тя ще се срещне на кръга с непобеждавана досега рускиня.

" Имах много натоварена и тежка година. Цяла година съм се подготвяла, имам един прекрасен темп и го подкрепям ", сподели в студиото на " България заран " Теодора Кирилова, която ще направи своя дебют на арената на SENSHI. Тя изясни, че познава стила на съперничката си и към този момент има построена тактичност за кръга.

" Ще играем три рунда по три минути, познавам я рускинята. Няма да има секрети сред нас, много постоянно съм играла против съветски представителки от нейния тим ", показа Теодора. Тя изясни, че дамите в този спорт в България са малко, само че качествени.

" Запалих се около моя брачен партньор, по този начин влязох в залата. В европейските страни не е доста известен този спорт за дамите, само че в страни като Русия това не е по този начин ", уточни Теодора в ефира на Bulgaria ON AIR . Спортистката изясни, че присъединяване й в бойното шоу SENSHI на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна е едно от най-важните й за годината, тъй като в галата вземат участие едни от най-хубавите имена на интернационалната сцена на бойните спортове.
 Петър Стойков към съперника си на SENSHI: Пешич, няма да издържиш три рунда против мен
Петър Стойков към съперника си на SENSHI: Пешич, няма да издържиш три рунда против мен

" За мен SENSHI е мощ, представление, популярност, чест и най към този момент почитание "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР