12-годишните надежди на ПФК Лудогорец и посланици на социалния проект

...
12-годишните надежди на ПФК Лудогорец и посланици на социалния проект
Коментари Харесай

Интервю с младите посланици на Футбол за приятелство

12-годишните очаквания на ПФК Лудогорец и посланици на обществения план Футбол за другарство на Газпром дадоха първото си публично изявление пред Анна Шишкова, млад публицист на плана за България. Симеон Шишков, Райан Иванов и Теодор Обретенов ще се срещнат с децата от всички участващи страни в Мадрид от 28 май до 2 юни.

Световното състезание по футбол за другарство ще се трансформира в централно събитие с финала, който ще се организира в сърцето на Мадрид - площад " Пласа Майор ". Седмият сезон ще приключи с посещаване на финала на Шампионската лига 2019 година на стадион " Уанда Метрополитано " в Мадрид. Младите футболисти, представители на България, ще се включат в един от 32 интернационалните тима, които ще бъдат наречени на редки и застрашени типове животни от Червения лист на застрашените типове. Отборите се образуват на правилото " Футбол за другарство " - спортисти от разнообразни националности, разнообразни полове и разнообразни физически качества ще играят в един тим.

Анна Шишкова, дружно с младите публицисти от цялата планета, ще се посвети на отразяване на събитията от новия сезон в Международния детски пресцентър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР