12-годишна ученичка заплаши учител с нож при очевиден опит за

...
12-годишна ученичка заплаши учител с нож при очевиден опит за
Коментари Харесай

12-годишна нападна с нож свой учител във френско училище

12-годишна ученичка заплаши преподавател с нож при явен опит за ликвидиране във френско учебно заведение в северозападния град Рен, оповестиха прокурори. Никой не е потърпевш при случая по време на час по британски. Прокурорите са почнали наказателно следствие за опит за ликвидиране.
Роденото през 2011 година момиче „ дошло в час, въоръжена с огромен нож с очевидното желание да убие своя преподавател по британски “, сподели прокурорът на Рен Филип Аструк. „ По време на урока, в клас, тя размахвала ножа против него, а той избягал “, добавя той. Нападателката е била обезоръжена от личния състав на прогимназията Hautes Ourmes, добави той. Шокираните възпитаници неотложно били преместени на безвредно място.
На последвала конференция Аструк сподели рисунки на кухненски нож, който съгласно него е дълъг 17 сантиметра. Прокурорът сподели, че момичето е подложено на психиатрични прегледи в болница. Заподозряната е най-голямото от четири деца в семейство от монголски генезис с престояване във Франция и пристигнало в Рен през 2012 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР