12 години имахме най-ниските като цена ток и газ. Когато

...
12 години имахме най-ниските като цена ток и газ. Когато
Коментари Харесай

Борисов разкри огромна опасност зад Радев

" 12 години имахме най-ниските като цена ток и газ. Когато със стотинки дръпнеше цената на горивата имаше митинги и обширни репортажи за скока на цените. За 5 месеца от 70 лева токът стана 400 лева Мога да се обзаложа с Радев, че с тези „ ограничения ” за Нова година токът ще стане 500 лева ". Този коментар направи експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където се е събрала женската организация на партията. На сбирката участва и претендентът за вицепрезидент Невяна Митева, както и еврокомисарят Мария Габриел.

" Какъв ще остане фискалният запас, господин Радев, след всичко това. Помните ли когато обяснявах какъв брой е добре да имаме мазнинка, някой заделен лев. Имахме 12 милиарда лева фискален запас.

Единствената тематика беше какъв брой още и къде пари да дадем ", отсече той. " В 30-годишната ни история няма партия, която да е построила толкоз. Това са обстоятелствата ", безапелационен е Борисов.

Лидерът на ГЕРБ попита още веднъж какъв ще бъде фискалният запас и по какъв начин ще се подсигуряват пенсиите през януари. " Януари ще останете без пенсии, в случай че продължите да го подкрепяте ", сподели някогашният министър-председател.

" Средно по 100 човек дневно почиват. Това все едно не се случва, никаква имунизация, никакви имунизационни проекти, цяла Европа отвори, тъй като са имунизирани. Защо? Защото Радев и Кацаров опитват ", разяснява Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР