12 А клас на Английската гимназия продължава с необичайните и

...
12 А клас на Английската гимназия продължава с необичайните и
Коментари Харесай

Стоичков стана глашатай за бала на 12 Б от Английската

12 А клас на Английската гимназия продължава с необикновените и истински предложения за идния абитуриентски бал към своите учители. Тази чест се падна на Иван Узунов - преподавателя им по биология. Той и останалите учители от гимназията играеха футбол с момчетата от немската паралелка на едно от игрищата на Гребната база.

В края на мача девойките от класа, дружно с тяхната класна Екатерина Стойнова, разпънаха афиш на изкуственото игрище, на който пишеше: " Г-н Узунов, каним Ви на финалния ни мач на 24 май. Вход: Свободен ".

Броене до 12, смях и доста фотоси и забавление сложиха завършек на вечерта им.

Преди няколко седмици класът изненада и класната си Екатерина Стойнова с ексцентрична покана. Учениците разпънаха афиш пред къщата на Стойнова, с който съумяха да я разчувстван и да обезпечат наличието й на 24 май в " Новотел Пловдив ".

12 Б клас от Английската обаче към този момент удари конкуренцията, като съумя да впрегне самия Христо Стоичков за поканата към учителя по география и история от елитната гимназия - Стойко Танчев. " Г-н Танчев, уважете Вашия клас, с който сте били толкоз години дружно. Това е един от най-щастливите им мигове, не им отхвърляйте! “, наредил ултимативно Камата. Записът с неговия глас шокирал преподавателя, който е безжалостен почитател на Модерния ляв.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР