11-те красавици, които се борят да сбъднат мечтата си и

...
11-те красавици, които се борят да сбъднат мечтата си и
Коментари Харесай

Красива футболистка е сред новите плеймейтки!

11-те хубавици, които се борят да осъществен фантазията си и да се окичат с купата Playmate 2018 изгряха на корицата на новия брой на сп. Playboy и демонстрираха прелести в изумителна фотосесия. Гласуването за тях започва. На охолно празненство в Bedroom Beach основният редактор на Playboy Любен Дилов показа новите претендентки за най-желаната купа в България.

“Новата годишна продукция плеймейтки”, както закачливо ги показа Дилов е цялостна с умни и красиви девойки, които следват огромните си фантазии.

Сред претендентките е Валерия Кирилова – Амира - тя е футболистка, а детската фантазия е да бъде полицайка.


Прочети повече на: https://woman.bg/zhulta-shpionka/umni-krasivi-i-s-golemi-mechti-novite-plejmejtki-snimki.57089.html Вероника Никифорова приключва природо-математическа гимназия, в този момент е трети курс право, само че е носителка на провокативната купа “Мис Силикон”. Сред изкусителките е и Дениз Хайрула, която е крупие, танцьорка и студентка по логика на психиката, както и полу рускинята Жанета Осипова. В селекцията на Playboy попада и Жени Митрева - сполучлив модел в Италия. Сред красивите изненади на тазгодишния конкурс е прясно приключилата СМГ и към този момент е студент в университета по архитектура - Катрин Апостолова. Кристина Филипова пък е приключила новогръъцка лингвистика в Софийски универитет, а като дете мечтаела да бъде прокурор. И тази година измежду хубавиците в състезанието има и майка - Галя Георгиева, чието тяло е покрито с татуси, отдадени на Борис Дали има прелестен наследник, който поддържа присъединяване и в състезанието. Татусите и безкрайните крайници на Несрин Исинова и пловдивчанката Сабрина Николова също ще ви оставят безмълвни, а изумрудените очи на Светлана Гочева напряко ще ви омагьосат.  Красавици блестяха на сцената на Bedroom Beach с съвършения грим на Пепа Стоянова и Мариета Манолова от Affect Cosmetics, и прически от фризьорите Джорж Тодоров и Елица Стойнова от Code Beauty. За блестящия стайлинг на плеймейтките се погрижиха стилистът Стоян Апостолов и Корсет.bg., а горещата хореография на девойки сътвориха надарените танзьори от XNRG Crew. Всички посетители получиха специфични дарове от Jean Paul Myne и Cosmetic Plus, а положителното им въодушевление се погрижиха уиски Glenfiddich, водка Beluga, просеко Bottega и вино от Енорама - Vina Esmeralda. Повече информация за девойките и изумителните им фотосесии ще намерите в новия брой на сп. Playboy. Можете да дадете своя избор на уеб страницата на http://www.playboy.bg/playmates2018 до 7 септември, когато ще е финалът на състезанието. Разбира се - в Bedroom Beach. За да видят извънредното показване на претендент плеймейтките, специфични посетители на горещото празненство в Bedroom Beach бяха и куп родни звезди. Сред ВИП-овете бяха Криско, PR експерът Ива Екимова, обичаната плеймейтка на всички време - Playmate All Stars на Златка Димитрова, Playmate 2017 Нора Недкова, Брита, Анна-Мария и Даниела. Снимки: Иван Ерменков

Прочети повече на: woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР