11 ЛУНЕН ДЕН – от 14:28 часа на 17 ноемвриНай-мощният,

...
11 ЛУНЕН ДЕН – от 14:28 часа на 17 ноемвриНай-мощният,
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 17 ноември 2018 година

11 ЛУНЕН ДЕН – от 14:28 часа на 17 ноември

Най-мощният, в енергетичен проект, ден. С силата в този ден е добре да се внимава.
В човешкият организъм се отключват мощни сили и в случай че не знаете по какъв начин да ги управлявате, можете без да желаете да извършите неточности.

Всичко, което предприемате този ден, да се прави осъзнато. Пристъпвайте към дейности, единствено в случай че осъзнавате целия развой до края. Задължително изискване – действието да се докара до логически резултат.

Денят ще бъде като вчерашния, много прочувствен, прочувствен, комплициран на моменти, каращ ни да се усещаме ненаясно със себе си, и слуващото се към нас. До избрани часове ще бъдем подложени на доста по-добра сила и хармонични аспекти. След това, обаче, допустимо е да получим спад на силата, ще имаме компликации, вътрешни несъгласия и терзания, които ще доведат до огромната ни незадоволеност. Възможно е да сме потиснати, затруднени и лимитирани. Ще се наложи да се сблъскате с доста загради, с които ще би трябвало да се борите с цел да ги преодолявате.

Днес настава Ретроградния Меркурий, умерено, не изпадайте в суматоха, а се възползвайте просто от интервала! Повече за него ето ТУК!

Да не се вършат интервенции на сетивните органи, на черния дроб и краката.

Може да се вършат интервенции на органите в коремната празнина (черва, апендикс).

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР