11 изстрела в колата на криминално проявен мъж от Сливен.

...
11 изстрела в колата на криминално проявен мъж от Сливен.
Коментари Харесай

Опит за покушение в Сливен: Издирват мъжа, стрелял по собственик на фирма за кредити


11 изстрела в колата на престъпно проявен мъж от Сливен. Стрелбата се случва късно нощес в парк в центъра на града. Извършителят към момента е в неопределеност.

Инцидентът е станал на метри от фитнес залата до стадион „ Хаджи Димитър “. Близо 24 часа след стрелбата причинителят остава незнаен.

Снощи към 20 ч. на това място той е причакал притежателя на компания за бързи заеми и е стрелял няколко пъти по автомобила му. 33-годишният мъж се е избавил незасегнат и описа пред bTV, че подозира като гарант собствен някогашен съучастник и другар.

Докато кара Асен Булгаров вижда на алеята мъж в черно: „ И като го подминах, и почна да стреля. Ей там бях понижил и той стреля, дадох газ просто. После паркирах и слязох, към този момент беше избягал ".

Мъжът е незасегнат. Разказва, че това не е първото посягане върху него. Преди месец запалили колите му. След стрелбата околните на мъжа настояват, че се опасяват за живота си.

От полицията към този момент отхвърлят коментар. Огледите и претърсванията по целия периметър продължиха до късния следобяд. Тогава беше изтеглен и автомобила, по който има следи от 11 патрона. Разпитите по случая не престават. В периметъра има общински камери, чиито записи ще бъдат употребявани за залавянето на причинителя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР