11-години след като тогавашният столичен кмет Бойко Борисов оприличи Иван

...
11-години след като тогавашният столичен кмет Бойко Борисов оприличи Иван
Коментари Харесай

Задава се челен сблъсък Генерал Борисов - Гаргамел Костов! Ще се върнат ли в държавата заграбените 27 милиарда?

11-години откакто тогавашният столичен кмет Бойко Борисов оприличи Иван Костов на злия анимационен воин Гаргамел, борбата сред двамата е пред крайна развръзка! Повод за това съмнение ми дава оповестеното от партията на Борисов предложение да отпадне отминалостта за закононарушения, с цел да може да се проверява целият престъпен преход на приватизация.

Изказването на премиера заглуши шума около желанието на Българска социалистическа партия да внесе избор на съмнение против ръководещите с поддръжката на Движение за права и свободи.

" Над 30 милиарда лева са откраднати по време на приватизацията в България и няма осъдени ", пресметна Борисов. С което удостовери сметката на някогашния основен прокурор Никола Филчев, който разкри в изявление за БЛИЦ, че мафиотското раздържавяване е погълнало златни български предприятия дружно с активите им за 30 милиарда лева, от които в хазната се върнаха едвам 10%.

Намерението на Борисов сковава драгалевския Гаргамел и мекотелите му Радан и Христо, които бяха окупирали студията на Нова и bTV. Същите тези мекотели, които са на дистанционно управление от Белград и заливат с неистини общественото пространство. Безочливо и безочливо!

Треперят също сервитьорът от " Олимп " и приятелчетата му, които приватизацията трансформира в олигарси. Едри капки пот покриват и розовите бузи на един обвинен издател и производителите на подправени вести.


Гаргамел Костов



Преди президентските избори Борисов предизвести " Агнешките главички ", че няма да се измъкнат сухи от грабителските приватизационни покупко-продажби. Пожела им " приятна игра ".

Играта, обаче би трябвало да отстъпи място на войната.

Дошло е време, в което душманите, които опустошиха българската стопанска система да бъдат изправени пред закона!

Дошло е време за война против мафията!

Дошло е време виновниците да посрещнат идващите години в пандиза.

Дошло е време България да си върне заграбеното.

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР