11 души са блокирани на затворения за движение през зимата

...
11 души са блокирани на затворения за движение през зимата
Коментари Харесай

11 души закъсаха в преспите под Шипка

11 души са блокирани на затворения за придвижване през зимата път сред Шипка и Бузлуджа в Старозагорска област. Техника на пожарната от Казанлък е евакуирала дамите и децата, написа standartnews.com.

Около 10.30 часа през днешния ден на телефон 112 е подаден сигнал за закъсали в снега хора на пътя Шипка-Бузлуджа. Общо 11 души са били заседнали в пряспа по пътя, който през целия зимен сезон е затворен за придвижване. Благодарение на бързата интервенция на екипи на пожарната от Казанлък три дами и четири деца са били евакуирани. С помощта на тежка техника тече изваждането и на водачите, изясни старши комисар Михаил Михов от пожарната:

" В една пряспа са закъсали. Изведени са оттова седем индивида - три дами с четири деца и сега тече акцията по извеждането на водачите от пряспата. Гражданите да знаят, че този път публично на страницата на АПИ е оповестено, че не се почиства и няма да се поддържа през зимата ".

Силните пориви напразно доведоха до превръщане на един микробус и полуремарке на подбалканския път в сектора от Старозагорска област.

Възстановено е придвижването през прохода Шипково - Рибарица. Участъкът към този момент е разчистен от снега и пристъпен за коли до 12 тона.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР