11-12 АВГУСТ 2023 г.Кино КабанаВХОД СВОБОДЕН!Тече трескава подготовка за второто

...
11-12 АВГУСТ 2023 г.Кино КабанаВХОД СВОБОДЕН!Тече трескава подготовка за второто
Коментари Харесай

`Започва Младежкият фестивал MY SOFIA YOUTH WITH CAUSES

11-12 АВГУСТ 2023 година
Кино Кабана
ВХОД СВОБОДЕН!

Тече трескава подготовка за второто издание на младежкия фестивал на столицата My Sofia. Youth with causes.

Тази година събитието се мести в сърцето на София, в емблематичната открита сцена на Kino Cabana, в парка на НДК. Двудневният фестивал с вход свободен ще подари на посетителите богата стратегия с разнородни интензивности. Инициативата се организира във връзка Международния ден на младежите – 12 август и има упоритостта да отговори на ползите на модерния млад градски човек.
Симо и Богдана от БГ Радио ще насочат занимателни провокации към публиката с куп награди, обвързани с идеите на фестивала.

Представяне на новаторски юношески стартъпи, арт ателиета за изобразяване с известни художници, работилници за преобразяване на остарели облекла в красиви бижута, книги, срещи с известни създатели, открити тренировки с лицензирани инструктори и уроци по суинг, са единствено част от интензивностите, които фестивалът ще предложи на своите посетители.

На откритата сцена, първата фестивална вечер (11 август, петък) концерт ще изнесе паметната група „ Остава “. На 12 август, под звездното небе, гостите на събитието ще се насладят на прожекция на обичаната комедия от режисьора Иван Андонов „ Опасен сексапил “, с Тодор Колев.

През 2023 година събитието слага под светлините на прожекторите 4 акции с идея: за осиновяване на бездомни животни, предварителна защита използването на алкохол и наркотични субстанции, ранно диагностициране на рак на кожата, ХИВ/СПИН и поддръжка на хора с интелектуални усложнения.

ПРОГРАМА
11 и 12 август от 17 до 20 ч. – Kino Cabana
Предизвикателства с дела – водещи Богдана и Симо от БГ Радио – 11 и 12 август, от 17:00 до 20:00 ч.

Сектор КАУЗИ
Кампания за осиновяване на бездомни животни „ БезДОМен или ДОМашен? Ключът е в теб! “ на Столична община, в партньорство с Международната организация за отбрана на животните „ ЧЕТИРИ ЛАПИ “, Animal Rescue Sofia и Оперативна програма „ Екоравновесие “; Симулации и арт работилници за предварителна защита използването на алкохол и наркотични субстанции от Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите към Столична община;Ранно диагностициране на рак на кожата и предварителна защита ХИВ/СПИН от Българска асоциация по фамилно обмисляне и полово здраве;Подкрепа на хора с интелектуални усложнения – фондация „ Светът на Мария “
 Сектор КНИГИ
Български издателства с техните автори;Столична библиотека
Сектор АТЕЛИЕТА И РАБОТИЛНИЦИ
Рисуване на постери и картички с известни художници и ъндърграунд артисти;Изработване на арт съоръжения с Николай Табаков;Ателиета за преобразяване на остарели облекла в нови бижута
Сектор ВИЗИОНЕРИ
Щандове за показване на новаторски планове и сполучливи стартъпи:
FoodOBox;VODORASLOFungita и други
Сектор МЛАДИ АРТИСТИ
Щандове с творби на млади актьори – картини, облекла, бижута и други
 11 и 12 август от 17 до 20 ч. – Пред Kino Cabana
Сектор ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО
Открити тренировки със свободен достъп с инструкторите на PULSE Fitness
P. BOXxPilatesZumba
Социално танцуване с клуб по суинг с Flying Steps swing dance
11 и 12 август от 20 до 22 ч. – Kino CabanaКонцерт на група „ Остава “ – 11 август, от 20:00 до 22:00 ч.Кино вечер с прожекция на „ Опасен сексапил “ –  12 август от 20:00 ч. до 22:00 ч.
Материалът е оповестен за пръв път на.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР