Хоакин Ел Чапо Гузман се превърна в един от най-известните

...
Хоакин Ел Чапо Гузман се превърна в един от най-известните
Коментари Харесай

Прелестната съпруга на най-страховития наркобарон в света проговори за семейния им живот

Хоакин " Ел Чапо " Гузман се превърна в един от най-известните наркобарони в историята. Неговата съпруга обаче твърди, че репутацията на съпруга й е резултат просто от сензационните неща, които излизат за него в медиите.
Ема Коронел Аиспуро, която се омъжва за Ел Чапо преди 11 години - на 18-годишна възраст, даде рядко интервю за Telemundo, в което говори за съдебното дело за трафик на наркотици срещу нейния съпруг.

29-годишната бивша кралица на красотата твърди, че никога не е виждала Ел Чапо да прави нещо незаконно и го познава единствено като " скромен " семеен мъж.
" Понякога имам усещането, че медиите преекспонират нещата във връзка с него, " казва Аиспуро. " Мисля, че му бе създаден един определен имидж и те искат този имидж да остане в съзнанието на хората. Това е имиджът, който продава. Така че, когато някой каже, че той е скромен и обикновен човек, те не искат да чуват това. "



Макар, че според Аиспуро медиите не се отнасят справедливо със съпруга й, тя признава, че той вероятно се наслаждава на всичкото това внимание.
" Мисля, че му харесваше, наистина му харесваше малко, " казва тя.

Ел Чапо, за когото се смята, че оглавява мексиканския наркокартел Синалоа, може да бъде осъден на доживотен затвор по редица обвинения - от пране на пари и отвличания до трафик на наркотици. Той пледира невинен по всички обвинения.
Въпреки че обвинява медиите в пристрастност, Аиспуро казва пред Telemundo, че си има и позитиви от цялото това медийно отразяване:
" Всичко може да бъде по-ясно и всеки може да види какво всъщност се случва, " казва тя. " Това е нещото, което той наистина иска. Всички да разберат как точно стоят нещата и да видят всичко от друга гледна точка. Мисля, че това е нещото, което иска повече от всичко друго. Нещата да се кажат такива, каквито са. "
Аиспуро остава оптимист относно бъдещето на семейството си и твърди, че копнее за деня, в който ще могат да живеят без стрес.
" Искам да бъда спокойна, да бъда някъде, където не чувствам напрежение … Не мечтая за големи неща,” казва Аиспуро, която има 7-годишни близначки с Ел Чапо. " Спокойствие, щастие, нищо необикновено. Щастлива съм с живота, който имам, със съпруга, който имам, с дъщерите си и семейството, което имам. Много съм доволна,” казва тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР