Труден момент и трудно решение, но очевидно се налага и

...
Труден момент и трудно решение, но очевидно се налага и
Коментари Харесай

Александър Ненков: Трябва да се доверим на лекарите, които понасят най-много несгоди

Труден момент и трудно решение, но очевидно се налага и тук политиката няма място. Този коментар направи във фейсбук депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по повод предложените от Националния оперативен щаб по-строги мерки за справяне с коронавируса у нас.

Трябва да се доверим на лекарите, които понасят най-много несгоди и от тях зависи живота на много хора. За съжаление, не винаги нашите желания съвпадат с човешките възможности да контролираме всичко, но сме длъжни да покажем воля и солидарност един към друг. Изборът не е политически или икономически, а човешки!, отбеляза народният представител.

На специален брифинг вчера от НОЩ обявиха, че е време да се вземат по-категорични стъпки в борбата с COVID-19, за което е нужно и обикновените граждани да поемат своята отговорност. Освновните притеснения са, че здравната система издъхва, а хората не приемат съвсем насериозно ситуацията.

Затваряне на училища и детски градини за срок от няколко седмици, преучастановяване работата на заведения, магазини, фитнеси, игрални зали и други. Ще може да остане само доставката на храна по домовете. Здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов отрече да се прибягва до КПП-тата, а някои определиха предлоцените мерки като непълен локдаун. Бизнесът вече реагира с негодувание.

Окончателното решение за следващите стъпки ще бъде взето от Министерския съвет.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15564  Англия вкарва нова скица за тестване на пасажерите от 15 декември Англия вкарва нова скица за тестване на пасажерите от 15 декември  Унгария ще тества съветската ваксина Унгария ще тества съветската ваксина " Спутник V "  Нарушението на обонянието и на усета при COVID-19 приблизително продължава към осем дни Нарушението на обонянието и на усета при COVID-19 приблизително продължава към осем дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР