Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин на надлеза при

...
Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин на надлеза при
Коментари Харесай

Официално от МВР обясниха как се е случила трагедията с 5 трупа в Пазарджишко

Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин на надлеза при село Звъничево, посока с. Варвара, област Пазарджик. Сигнал за случилото се е получен около 7 часа. Към мястото незабавно са изпратени дежурните екипи на Пътна полиция, РУ-Пазарджик, РСПБЗН и линейки на Спешна помощ.

Установено е, че при удар на лек автомобил и миниван на място са загинали четирима от хората в леките коли. Трима са транспортирани от екипи на " Спешна помощ " в МБАЛ-Пазарджик, като състоянието на единия от тях към момента е много тежко. Спасителният екип от пожарната е помогнал за изваждането им.

Допълнително в ударените автомобили са се блъснали още няколко презовни средства, като при тях няма пострадали, но са нанесени материални щети. На мястото се извършва оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, изясняват се причините, довели до тежката катастрофа.

До отработването на инцидента пътят остава затворен. Предвиден е обходен маршрут през с. Лозен. По трасето са разположени екипи на полицията, които да дават указание на водачите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР