Със списък от гости, включващ кралски особи и звезди на

...
Със списък от гости, включващ кралски особи и звезди на
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън почете Даяна на червения килим с уникална рокля по поръчка

Със списък от гости, включващ кралски особи и звезди на шоубизнеса, в Лондон снощи най-накрая се състоя отлаганата нееднократно премиера на 25-ия филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд " Смъртта може да почака ".

По червения килим за прожекцията в лондонската зала " Роял Албърт хол " преминаха звездите на филма Даниел Крейг, избрал за случая " грабващо погледа " тъмнорозово кадифено сако, Леа Сейду, Лашана Линч, Рами Малек, Бен Уишоу, Наоми Харис. Към тях се присъединиха режисьорът Кари Фукунага, продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Уилсън, композиторът Ханс Цимер, съсценаристката Фийби Уолър-Бридж.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Кейт Мидълтън уважи Даяна на аления килим с неповторима рокля по поръчка (СНИМКИ)

На бляскавото сбитие присъстваха също тийн сензацията Били Айлиш и брат ѝ Финиъс. Двамата са автори на тематичното парче към филма " Смъртта може да почака ", което младата певица изпълнява.

По червения килим очаквано преминаха и престолонаследникът принц Чарлз, придружен от съпругата си, херцогинята на Корнуол Камила, наред с принц Уилям и съпругата му - херцогинята на Кеймбридж Мидълтън. Спокойно може да се каже, Кейт открадна всеобщото внимание с впечатляваща златиста рокля с дълбоко V-образно деколте и наметало, дело на дизайнерката Джени Пакъм, която бе обсипана с безброй пайети. Облеклото ѝ напомня на една от култовите рокли на покойната принцеса Даяна.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Кейт Мидълтън уважи Даяна на аления килим с неповторима рокля по поръчка (СНИМКИ)

" Благодарим на Техни Кралски Височества, че с присъствието си направиха събитието още по-специално ", сподели 53-годишният Даниел Крейг, който за пети и последен път се превъплъщава в образа на агент 007.

" Мандатът " на актьора като Джеймс Бонд започна преди 15 години с филма " Казино Роял ".

Освен аристократите и звездите на шоубизнеса, на премиерата бяха поканени здравни работници в знак на благодарност за работата им на първа линия по време на коронавирусната пандемия, както и представители на въоръжените сили.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Кейт Мидълтън уважи Даяна на аления килим с неповторима рокля по поръчка (СНИМКИ)

Сред гостите бяха също бившата екранна шефка Ем на шпионина - актрисата Джуди Денч, както и някогашното момиче на Бонд Брит Екланд.

Влажното време на успя да понижи настроението за премиерата на филма, на който разпространителите възлагат надежда да върне в киносалоните публиката отпреди коронавирусната пандемия.

Излизането на " Смъртта може да почака " беше отлагано три пъти, след като киносалоните по света бяха принудени да затворят врати и да въведат ограничения за броя на зрителите заради пандемията, припомня БТА. Първоначално беше планирано 25-ият филм от поредицата за Бонд да тръгне по кината през април 2020 г., припомнят агенциите.

" Изпитвам голямо облекчение. За мен беше много важно да дойда и да празнувам с всички останали актьори и членове на екипа. Преди година не вярвах, че това ще се случи ", сподели Даниел Крейг.

Запитан какво ще му липсва най-много от превъплъщението му в образа на Джеймс Бонд, актьорът отговаря: " Хората ".

В продукцията, чието заснемане струва около 200 милиона долара, оттеглилият се в пенсия на Ямайка агент 007 се завръща, за да помогне за проследяването на нов злодей. В образа се превъплъщава носителят на " Оскар " Рами Малек, който описва персонажа си като " пакостлив и подъл " и въоръжен със смъртоносна технология.

" Най-сложното нещо беше да измислим добра история ", казва режисьорът Кари Фукунага.

Очакванията пред " Смъртта може да почака " са високи, след като предишните два филма от поредицата - " Спектър " (2015) и " 007 Координати: Скайфол " (2012) реализираха 800 милиона долара и над един милиард долара в международния бокс-офис.

" Сега, когато кината са отворени, ние сме наистина щастливи да подкрепим индустрията. Направихме този филм за киното и искаме хората да му се насладят ", споделя продуцентката Барбара Броколи.

" Смъртта може да почака " излиза на екран във Великобритания на 30 септември, а в САЩ - на 8 октомври.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР