Съединените щати отнеха разрешенията за спешна употреба за две лечения

...
Съединените щати отнеха разрешенията за спешна употреба за две лечения
Коментари Харесай

САЩ забраняват употребата на хидроксихлорохин срещу COVID-19

Съединените щати отнеха разрешенията за спешна употреба за две лечения с COVID-19, предпочитани от президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, позовавайки се на липсата им на ефикасност и проблеми за безопасността.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9349
" Вече не е разумно да се смята, че оралното приемане на HCQ (хидроксихлорохин) и CQ (хлорохин) могат да бъдат ефективни при лечението на COVID-19 “, пише в писмо Дениз Хинтън, главен учен от Администрацията по храните и лекарствата (FDA).

Автори оттеглиха изследване за рисковете при лечение на COVID-19 с хидроксихлорохин

Тя добавя: " Нито е разумно да се смята, че известните и потенциалните ползи от тези продукти надвишават техния известен и потенциален риск. Затова FDA отменя употребата за спешни случаи на HCQ и CQ за лечение на COVID-19, предаде БНТ.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9349  Блокираха градове в Пакистан, поради бързото разпространяване на COVID-19 Блокираха градове в Пакистан, поради бързото разпространяване на COVID-19  Тестват 12 деца за COVID-19 от столична детска градина Тестват 12 деца за COVID-19 от столична детска градина  СЗО проверява новото огнище на COVID-19 в Пекин СЗО проверява новото огнище на COVID-19 в Пекин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР