Строги ограничителни и противоепидемични мерки се въвеждат в разградското село

...
Строги ограничителни и противоепидемични мерки се въвеждат в разградското село
Коментари Харесай

Затварят за 14 дни село Ясеновец заради растящия брой болни от COVID-19

Строги ограничителни и противоепидемични мерки се въвеждат в разградското село Ясеновец, съобщиха от Областния кризисен щаб за борба с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8051
Решението е взето на извънредно заседание на щаба, а причината за мерките са увеличаване на броя на положителните проби с короновирус инфекция на жители на селото.

Дезинфекцираха улиците в разградското село Ясеновец

С цел ограничаване разпространението на вируса, както и недопускане пренасянето му в други населени места на областта ще бъде ограничено движението на хората от населеното място.

На всички входове и изходи на селото ще има контролно-пропускателни пунктове, които ще проверяват целта на пътуването и ще пропускат само хора с уважителни причини. Заграждения ще бъдат поставени и на входовете и изходите на черните пътища на селото. Срокът на действие на мерките е 14-дневен, считано от утре, 16 май.

В зависимост от заболеваемостта в село Ясеновец срокът на мерките може да бъде удължен, посочват от щаба.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8051  В Токио броят на новите случаи на ковид за първи път от март спадна под 10 души за денонощие В Токио броят на новите случаи на ковид за първи път от март спадна под 10 души за денонощие  Виктор Орбан даде обещание да се откаже в края на май от изключителните си компетенции Виктор Орбан даде обещание да се откаже в края на май от изключителните си компетенции  Чехия облекчава ограничаващия режим, позволява се събирането на до 300 души на едно място Чехия облекчава ограничаващия режим, позволява се събирането на до 300 души на едно място
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР