Старозагорска епархия се включва в поредица благотворителни акции в подкрепа

...
Старозагорска епархия се включва в поредица благотворителни акции в подкрепа
Коментари Харесай

Свещеници от Старозагорска епархия даряват кръвна плазма през новата година

Старозагорска епархия се включва в поредица благотворителни акции в подкрепа на болните от Ковид -19, съобщи в писмо до медиите Старозагорският митрополит Киприан.

В началото на новата година свещеници ще дарят кръвна плазма. За Деня на християнското семейство някои от тях, заедно с презвитерите си, дариха кръв във Военномедицинска академия.

Енорийските свещеници в Старозагорска епархия продължават с дарителските акции в подкрепа на социално слабите и болните.

Нека в новогодишната нощ се молим заедно за изцерение и спасение от Ковид -19, призовава в последното си за годината послание Старозагорският митрополит Киприан.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17642  Над 1,8 милиона умряли и повече от 82,6 милиона инфектирани с COVID-19 от началото на пандемията Над 1,8 милиона умряли и повече от 82,6 милиона инфектирани с COVID-19 от началото на пандемията  COVID-19 умъртви пловдивски хирург COVID-19 умъртви пловдивски хирург  Рекордни над 6300 нови случая на ковид през последното денонощие в Словакия Рекордни над 6300 нови случая на ковид през последното денонощие в Словакия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР